Ajankohtaista

Lännen Alituspalvelu Oy vahvistaa asemaansa

Lännen Alituspalvelu Oy on vahvistanut asemaansa suomen johtavana porauspalveluiden tarjoajana ostamalla styrud boreal oy:n porausliiketoiminnan.

Lännen Alituspalvelu Oy osti 24.1.2023 solmitulla kaupalla Styrud Boreal Oy:n porausliiketoiminnan. Kaupan myötä Lännen Alituspalvelu Oy vahvistaa asemaansa porauspalveluiden tarjoajana koko Suomen markkinoilla.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että yrityskauppa saatiin nopealla aikataululla päätökseen ja pystymme paremmin ja laajemmin palvelemaan asiakkaitamme” sanoo Lännen Alituspalvelun toimitusjohtaja Pekka Vepsä.

”Olemme tyytyväisiä, että toiminta ja sen myötä henkilöstön työpaikat säilyvät uuden omistajan osaavissa käsissä. Jatkossa Styrud keskittää resurssinsa kotimaansa Ruotsin markkinoille, missä markkina-asemamme on huomattavasti vahvempi kuin Suomessa”, sanoo Styrudin hallituksen puheenjohtaja Sten-Anders Eriksson.

Tehdyllä liiketoimintakaupalla Lännen Alituspalvelu vahvistaa strategiaansa alueella, johon kohdistuu tulevaisuudessa suuret investoinnit energiansiirtoverkkoon Suomessa ja Baltiassa. Liiketoimintakauppa laajentaa Lännen Alituspalvelu Oy:n palvelutarjontaa vaakaporaus- ja porapaalutuspalveluissa koko Suomen alueella. Lisäksi Lännen Alituspalvelu sai lisää porausalan ammattilaisia ja osaamista vahvistamaan toimintaansa. Ostettu liiketoiminta sijaitsee Muhoksella ja Nurmijärvellä.

Kaupan jälkeen Lännen Alituspalvelun yritysryhmä työllistää yhteensä 60 porausalan ammattilaista Suomessa ja Baltiassa.

Kauppa ei vaikuta voimassa oleviin urakoihin ja sopimuksiin.


Lisätietoja

Pori
Pekka Vepsä, puh. 0400 593 928, sposti: pekka.vepsa@lannenalitus.com

Muhos
Merja Koivisto, puh. 040 682 4599, sposti: merja.koivisto@lannenalitus.com

Nurmijärvi
Aleksi Granroth, puh. 040 547 5115, sposti: aleksi.granroth@lannenalitus.com

Uudet yhteystiedot

Styrud Borealin uudet sähköpostit: etunimi.sukunimi@lannenalitus.com

Kaikki tarjouspyynnöt pyydetään toimittamaan: tarjoukset@lannenalitus.com