Yritys

Lännen Alituspalvelu saa alkunsa vuonna 1988, kun Pekka Vepsä toimi projekteissa maanrakennusalalla.

Koneviesti lehdessä oli juttua kiertävästä urakoinnista. Pekan tutkittua asiaa hieman enemmän, hän kokemuksen kautta huomasi oivan markkinaraon ja siitä syntyi Lännen alituspalvelu. Siihen aikaan Suomessa Alituspalvelut olivat aivan uutta ja Pekka Vepsä toimi pioneerina, suunnannäyttäjänä ja kehitti nykyisin LAP-porausmenetelmä nimellä kulkevan tekniikan.

Yrityksellä on pitkä historia ja sitä myötä syntynyt vankka kokemus toimia projektikonsulttina. Lännen Alituspalvelu kannattaa ottaa mukaan mahdollisimman pian jo suunnitteluvaiheessa projekteihin ja urakoihin, jolloin saadaan paras lopputulos kustannusten, tekniikoiden, luonnon ja ympäristön kannalta.

Matkan varrelle on mahtunut monta tarinaa, joista ehkä yhtenä mieleenpainuvimpana on, kun Romanian presidentti oli käymässä Bulgariassa. Ennen presidentin tuloa paikanpäälle, paikalla oli paikallinen pappi, joka maan perinteisiin kuuluen siunasi putket tuomaan hyvää onnea. Presidentti saapui 50 auton voimin, paikalla olivat Bulgarian pääministeri, lehdistö ja kaikki. Jälkikäteen Pekka mietti pitäisiköhän Suomessakin vastaavasti siunata ja kruunata vastaavasti projektit.

Yrityksen toimitusjohtajana Pekka Vepsä johtaa toimintaa ja yrityksessä ja sen sisaryhtiöissä työskentelee nykyisin yli 50 henkilöä. Toimintaa yhtiöllä on jo yli 30 vuoden ajalta. Yhtiö kiinnittää erityisesti huomiota siihen, että se mitä luvataan tehdään ja projektit saadaan maaliin. Yhtiö on vakavarainen ja sillä on omasta takaa niin välineet, väki kuin tietämys parhaista ratkaisuista. Lännen alituspalvelu on erittäin ratkaisukeskeinen ja suosittelee aina joka tilanteeseen parhaan ratkaisun lopputuloksen saamiseksi budjetin sallimissa rajoissa.

Ympäristöön kiinnitetään huomiota ja tekniikkakin itsessään säästää niin luontoa kuin ympäristöä, kun aukikaivamisia ei tarvitse tehdä. Samoin säästyy polttoainekuluissa, kun maa-aines voidaan uudelleen hyödyntää.

Lännen alituspalvelu on vahva ja tukeva kumppani, joka ei jätä asiakasta yksin. Hanke tehdään loppuun. Pekan sanoin ”Valitsevat varmuuden vuoksi meidät, niin tulee hanke hoidettua kuntoon”.